S chutí a bez obav na Erasmus!
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F22%3AA2302HUW" target="_blank" >RIV/61988987:17110/22:A2302HUW - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-5-2022/" target="_blank" >https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-5-2022/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
S chutí a bez obav na Erasmus!
Popis výsledku v původním jazyce
Zkušenosti studentky oboru nutriční terapie s pracovní stáží v potravinářské firmě Mars v Belgii.
Název v anglickém jazyce
Go to Erasmus with gusto and without fear!
Popis výsledku anglicky
Experience of a nutrition therapy student with a internship in the food company Mars in Belgium.
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
20-20
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—