Bioaktivní látky v zelenině
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F24%3AA25039A7" target="_blank" >RIV/61988987:17110/24:A25039A7 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-5-2024/" target="_blank" >https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-5-2024/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bioaktivní látky v zelenině
Popis výsledku v původním jazyce
Bioactive substances in vegetables are natural compounds present in foods of plant origin that have an effect on biological processes in the human body.
Název v anglickém jazyce
Bioactive substances in vegetables
Popis výsledku anglicky
Bioaktivní látky v zelenině jsou přírodní sloučeniny přítomné v potravinách rostlinného původu, které mají vliv na biologické procesy v lidském těle.
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
14-15
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—