Control of the digestion process using dissolved hydrogen
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27710%2F19%3A10243183" target="_blank" >RIV/61989100:27710/19:10243183 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Control of the digestion process using dissolved hydrogen
Popis výsledku v původním jazyce
The article describes the monitoring of the process of anaerobic digestion utilizing the selected variable describing the process, namely hydrogen concentration. Monitoring was performed for 285 days under the laboratory conditions in a Terrafors bioreactor. The presented values show the results of the mesophilic fermentation of food remnants from the university canteen.
Název v anglickém jazyce
Control of the digestion process using dissolved hydrogen
Popis výsledku anglicky
The article describes the monitoring of the process of anaerobic digestion utilizing the selected variable describing the process, namely hydrogen concentration. Monitoring was performed for 285 days under the laboratory conditions in a Terrafors bioreactor. The presented values show the results of the mesophilic fermentation of food remnants from the university canteen.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
20700 - Environmental engineering
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů