Prevalence and Characteristics of Escherichia coli Strains Producing Extended-Spectrum B-Lactamases in Slaughtered Animals in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15110%2F13%3A33144154" target="_blank" >RIV/61989592:15110/13:33144154 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00098892:_____/13:#0000438
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-13-114" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-13-114</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-13-114" target="_blank" >10.4315/0362-028X.JFP-13-114</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Prevalence and Characteristics of Escherichia coli Strains Producing Extended-Spectrum B-Lactamases in Slaughtered Animals in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
Resistance of bacteria to antibiotics is a global medical problem requiring close cooperation between veterinary and human physicians.Raw materials and foods of animal origin may be not only a source of pthogenic bacteria with a dangerous extent of resistance to antibiotics.
Název v anglickém jazyce
Prevalence and Characteristics of Escherichia coli Strains Producing Extended-Spectrum B-Lactamases in Slaughtered Animals in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Resistance of bacteria to antibiotics is a global medical problem requiring close cooperation between veterinary and human physicians.Raw materials and foods of animal origin may be not only a source of pthogenic bacteria with a dangerous extent of resistance to antibiotics.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Protection
ISSN
0362-028X
e-ISSN
—
Svazek periodika
76
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
1773-1777
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—