Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Prevalence and Characteristics of Escherichia coli Strains Producing Extended-Spectrum B-Lactamases in Slaughtered Animals in the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15110%2F13%3A33144154" target="_blank" >RIV/61989592:15110/13:33144154 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00098892:_____/13:#0000438

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-13-114" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-13-114</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-13-114" target="_blank" >10.4315/0362-028X.JFP-13-114</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Prevalence and Characteristics of Escherichia coli Strains Producing Extended-Spectrum B-Lactamases in Slaughtered Animals in the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Resistance of bacteria to antibiotics is a global medical problem requiring close cooperation between veterinary and human physicians.Raw materials and foods of animal origin may be not only a source of pthogenic bacteria with a dangerous extent of resistance to antibiotics.

  • Název v anglickém jazyce

    Prevalence and Characteristics of Escherichia coli Strains Producing Extended-Spectrum B-Lactamases in Slaughtered Animals in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    Resistance of bacteria to antibiotics is a global medical problem requiring close cooperation between veterinary and human physicians.Raw materials and foods of animal origin may be not only a source of pthogenic bacteria with a dangerous extent of resistance to antibiotics.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food Protection

  • ISSN

    0362-028X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    76

  • Číslo periodika v rámci svazku

    10

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    1773-1777

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus