Jídlo a kulinářství prizmatem současných dětských knih
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15210%2F17%3A73583047" target="_blank" >RIV/61989592:15210/17:73583047 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jídlo a kulinářství prizmatem současných dětských knih
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola se zabývá jídlem a kulinářstvím prizmatem současných dětských knih
Název v anglickém jazyce
Food and Cooking with prism of contemporary children's books
Popis výsledku anglicky
The chapter deals with food and cuisines with the prism of contemporary children's books
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
60205 - Literary theory
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Krajiny prostřených i prázdných stolů II.: Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu
ISBN
978-80-7560-087-5
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
257-265
Počet stran knihy
332
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Kód UT WoS kapitoly
—