Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jídlo a kulinářství prizmatem současných dětských knih

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15210%2F17%3A73583047" target="_blank" >RIV/61989592:15210/17:73583047 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jídlo a kulinářství prizmatem současných dětských knih

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kapitola se zabývá jídlem a kulinářstvím prizmatem současných dětských knih

  • Název v anglickém jazyce

    Food and Cooking with prism of contemporary children's books

  • Popis výsledku anglicky

    The chapter deals with food and cuisines with the prism of contemporary children&apos;s books

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    60205 - Literary theory

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Krajiny prostřených i prázdných stolů II.: Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu

  • ISBN

    978-80-7560-087-5

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    257-265

  • Počet stran knihy

    332

  • Název nakladatele

    Univerzita Pardubice

  • Místo vydání

    Pardubice

  • Kód UT WoS kapitoly