The manner of nourishment and lifestyle of boys and girls in the Olomouc Region
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15410%2F10%3A10212634" target="_blank" >RIV/61989592:15410/10:10212634 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The manner of nourishment and lifestyle of boys and girls in the Olomouc Region
Popis výsledku v původním jazyce
The report presents results of a research, that was focused on the issues of life style in students of basic and high schools in the Olomouc region. Main fields of the research were to determine boarding and drinking regime, exercise activities level, issues of smoking and alcoholic drinks consuming. The examined set was formed by 2298 students in total (1123 boys and 1175 girls). It was found out, that most students (35.4 %) are boarding four times a day, only 52.9 % of students have breakfast regularly. Most often students receive 1-1.5 litres of liquid a day (50.8 %). Most of the students have no experience with reducing diet (92.3 %). Approximately one third (31.2 %) of students do exercising activities for half to one hour a day. 48 % of studentsalready tried to smoke and 39.8 % drink alcohol occasionally.
Název v anglickém jazyce
The manner of nourishment and lifestyle of boys and girls in the Olomouc Region
Popis výsledku anglicky
The report presents results of a research, that was focused on the issues of life style in students of basic and high schools in the Olomouc region. Main fields of the research were to determine boarding and drinking regime, exercise activities level, issues of smoking and alcoholic drinks consuming. The examined set was formed by 2298 students in total (1123 boys and 1175 girls). It was found out, that most students (35.4 %) are boarding four times a day, only 52.9 % of students have breakfast regularly. Most often students receive 1-1.5 litres of liquid a day (50.8 %). Most of the students have no experience with reducing diet (92.3 %). Approximately one third (31.2 %) of students do exercising activities for half to one hour a day. 48 % of studentsalready tried to smoke and 39.8 % drink alcohol occasionally.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AM - Pedagogika a školství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Auksologia a promocia zdrowia
ISBN
978-83-60777-32-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
—
Název nakladatele
Kieleckie Towarzytwo Naukowe & ALMAMER Wysza Szkola Ekonomiczna w Warszavie
Místo vydání
Kielce-Warsawa
Místo konání akce
Kielce-Wólka Malinowska
Datum konání akce
25. 6. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—