Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hodnocení výživového stavu, sestavení jídelníčku

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15410%2F14%3A33149968" target="_blank" >RIV/61989592:15410/14:33149968 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/61989592:15120/14:33149968

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Hodnocení výživového stavu, sestavení jídelníčku

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Workshop se uskutečnil v rámci mezinárodní konference Fórum zdraví ve vzdělávání 2014 v rámci projektu ESF Operačního programu vzdělávání pro konkurenceschopnost - Investice do rozvoje vzdělávání, "Inovace a modernizace výchovy ke zdraví" - registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/18.0009.Účastníci workshopu budou seznámeni s hodnocením výživového stavu, prakticky si změří tělesné složení (přístroj InBody) a naučí se pomocí antropometrických metod hodnotit výživový stav jedince. Následně se účastníci workshopupod vedením nutriční terapeutky naučí sestavit jídelníček při snižování nadměrné hmotnosti o obezity.

  • Název v anglickém jazyce

    Assessment of nutritional status, diet preparation

  • Popis výsledku anglicky

    The workshop was held at the international conference Forum in health education in 2014 in the framework of the ESF project Operational Programme Education for Competitiveness - Investments in education development, "Innovation and modernization of health education" - registration number: CZ.1.07 / 2 Feb. 00 / 18.0009.Účastníci workshop will be familiar with the assessment of nutritional status, virtually a measure of body composition (device InBody) and learn through anthropometric methods to assess the nutritional status of the individual. subsequently, Participants of the workshop under the guidance of a nutritional therapist learns to assemble diet in reducing the excess weight of obesity.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

    AM - Pedagogika a školství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Olomouc

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    19

  • Počet zahraničních účastníků

    0

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce