Selected events as a special product of gastrotourism in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15510%2F14%3A33149202" target="_blank" >RIV/61989592:15510/14:33149202 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Selected events as a special product of gastrotourism in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
The article is devoted to the issue of culinary tourism, or events as a specialized product of gastronomic tourism. It presents the results of quantitative research implemented in the Czech Republic on four types of gastronomic events. The aim was to determine what an important a role food plays in tourism.
Název v anglickém jazyce
Selected events as a special product of gastrotourism in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
The article is devoted to the issue of culinary tourism, or events as a specialized product of gastronomic tourism. It presents the results of quantitative research implemented in the Czech Republic on four types of gastronomic events. The aim was to determine what an important a role food plays in tourism.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
AK - Sport a aktivity volného času
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Hospitality and Tourism Papers
ISSN
1801-1535
e-ISSN
—
Svazek periodika
21
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
62-72
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—