Situační analýza vnitřního prostředí společnosti Delta pekárny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F05%3A00055769" target="_blank" >RIV/62156489:43110/05:00055769 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Situační analýza vnitřního prostředí společnosti Delta pekárny
Popis výsledku v původním jazyce
Delta Pekárny, a.s., jsou zastřešující organizací Skupiny Delta a patří mezi nejvýznamnější potravinářské subjekty v České republice. Přesto je i pro tuto firmu důležité stanovit faktory úspěchu a určit její klíčové schopnosti, tak aby firma i budoucnu obstála v konkurenci EU. Tento příspěvek je součástí Výzkumného záměru MSM 6215648904, řešeného na PEF MZLU v Brně.
Název v anglickém jazyce
SITUATION ANALYSIS OF THE INTERNAL ENVIRONMENT OF THE DELTA PEKÁRNY
Popis výsledku anglicky
The Delta Group, with its leader company Delta Pekárny a.s., ranks among the most significant entities in the Czech food processing industry. But it is very important for this company to analyse its success factors and to determinate its key skills to besuccessful in competitive environment of the European Union. This paper is the part of the Research proposal MSM 6215648904 being solved at the FBE MUAF in Brno.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AE - Řízení, správa a administrativa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Agrární perpektivy XIV Znalostní ekonomika, ČZU Praha, 2005. 605s.ISBN 80-213-1372-2
ISBN
80-213-1372-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
390-394
Název nakladatele
ČZU
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—