Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Charakteristika vnitřního prostředí pekařské firmy Hepek, s.r.o.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F06%3A00094896" target="_blank" >RIV/62156489:43110/06:00094896 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Charakteristika vnitřního prostředí pekařské firmy Hepek, s.r.o.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek se zabývá charakteristikou vnitřního prostředí brněnské pekárenské společnosti Hepek, s.r.o., identifikuje její silné a slabé stránky a pomocí matice hodnocení faktorů vnitřního prostředí (IFE) hodnotí reakci společnosti na faktory vnitřního prostředí. Pekárna svými výrobky zásobuje maloobchodní řetězec Brněnka, vyrábí mimo sortiment pekárenských výrobků i jemné pečivo a cukrářské výrobky. Společnost dosahuje kladného hospodářského výsledku, za posledních deset let se zvýšil počet zaměstnancůo čtyřicet. Příspěvek je součástí řešení výzkumného záměru PEF MZLU v Brně (č. MSM 6215648904).

  • Název v anglickém jazyce

    CHARACTERISTICS OF THE INTERNAL ENVIRONMENT OF "HEPEK" BAKERY

  • Popis výsledku anglicky

    The paper is focused on the internal environment of a Brno-based bakery Hepek, Ltd., identifies its strngths and weaknesses, and using the Internal Factor Evaluation matrix (IFE) also evaluates reaction of the firm to the internal environment factors. The bakery supplies the retail chain "Brněnka" with its products, and except the standart bakery products it produces also short pastry and patisseries. The firm is profitable and has increased the number of employees by forty in the past ten years. The paper is a part of solution of the research plan of FBE MUAF in Brno (NO. MSM 6215648904).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GA - Zemědělská ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Agroregion 2006 Zvyšování konkurenceschopnosti v zemědělství

  • ISBN

    80-7040-871-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    146-149

  • Název nakladatele

    JČU v Českých Budějovicích

  • Místo vydání

    České Budějovice

  • Místo konání akce

    JČU České Budějovice

  • Datum konání akce

    24. 8. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku