Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Prostředí managementu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F08%3A00130723" target="_blank" >RIV/62156489:43110/08:00130723 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Prostředí managementu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Tato část seriálu o managementu pojednává o analýze prostředí a je úvodem pro další cca 4 díy seriálu, v nichž se postupně zaměříme na jednotlivé součásti prostředí a specifické nástroje pro jejich analýzu. Účelem této části je charakterizovat prostředía jeho základní složky a podtrhnout význam analýzy těchto oblastí pro rozhodování v rámci organizace. Článek uvádí takéobecnou charakteristiku příležitostí, hrozeb, silných a slabých stránek.

  • Název v anglickém jazyce

    Management environment

  • Popis výsledku anglicky

    This part of the series on Management deals with environmental analysis and it represents an introduction for the next four parts, in which we will focused on particular components of environment and specific tools used in their analysis. Aim of this part is to characterize environment and its components and emphasize the significance of their analyses for decision making in an organization. Paper also includes a general characteristic of opportunities, threats, strengths and weaknesses.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl : časopis pro výrobu nápojů a biochemické technologie = Fermentation industry - Gärungsindusrie

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    54

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus