Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Amino acids determination in standard solution and feed mixture: an interlaboratory study

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23201010" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23201010 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Amino acids determination in standard solution and feed mixture: an interlaboratory study

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In the interlaboratory study, 18 laboratories, determining the amino acids, participated from the Czech end Slovak Republics. The participating laboratories determined the amino acid content in the standard and feed mixtures after acid hydrolysis performed using the method applied in routine way by individual laboratories. Methods of statistical analysis were elaborated using the data by Montfort (1992), Houba et al. (1996) and the Circular Tests of the Central Institute for Supervising and Testing in Agriculture for analytical laboratories (1998). The most frequently, the results were eliminated in Tyr, Phe and His, the least in Ala. When amino acids were determined in the standard mixture, laboratories eliminated no results for Cys2 (cystine), in thefeed mixture for Pro, Ser, Ile and Leu. The reliability of result determination is affected, first of all, by the hydrolysis method used.

  • Název v anglickém jazyce

    Amino acids determination in standard solution and feed mixture: an interlaboratory study

  • Popis výsledku anglicky

    In the interlaboratory study, 18 laboratories, determining the amino acids, participated from the Czech end Slovak Republics. The participating laboratories determined the amino acid content in the standard and feed mixtures after acid hydrolysis performed using the method applied in routine way by individual laboratories. Methods of statistical analysis were elaborated using the data by Montfort (1992), Houba et al. (1996) and the Circular Tests of the Central Institute for Supervising and Testing in Agriculture for analytical laboratories (1998). The most frequently, the results were eliminated in Tyr, Phe and His, the least in Ala. When amino acids were determined in the standard mixture, laboratories eliminated no results for Cys2 (cystine), in thefeed mixture for Pro, Ser, Ile and Leu. The reliability of result determination is affected, first of all, by the hydrolysis method used.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    EG - Zoologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Acta universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis

  • ISSN

    1211-8516

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    48

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus