K devadesátinám profesora Karla Halačky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401030" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401030 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
K devadesátinám profesora Karla Halačky
Popis výsledku v původním jazyce
Prof. Karel Halačka je nestor českých hygieniků výživy. Podán výčet jeho aktivit a výsledků ve vztahu k potravinářství.
Název v anglickém jazyce
To the nineties birthday of profesor Karel Halačka
Popis výsledku anglicky
Prof. Karel Halačka is the associated prof. of the czech food hygiene. His resluts and relationships to the czech food industry are presented.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
55
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—