Aminokyselinová skladba tritikale a její srovnání s pšenicí a žitem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401038" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401038 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Aminokyselinová skladba tritikale a její srovnání s pšenicí a žitem
Popis výsledku v původním jazyce
Byl sledován obsah aminokyselin u dvou odrůd jarního tritikale SGU-164 a SGU-181 ze sklizně 1995-1997 ve srovnání s jarní pšenicí a žitem.
Název v anglickém jazyce
Amino acid composition of triticale compared with wheat and rye
Popis výsledku anglicky
In 1998-1997 a field trial established amino-acids composition in two new breeds of spring triticale SGU-164 and SGU-181 in comparison with spring wheat and winter rye were studied.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník referátů z III. mezinárodní vědecké konference Agroregion
ISBN
80-7040-424-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
JČU České Budějovice
Místo vydání
JČU České Budějovice
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—