Pevnost a hmotnost vajec v průběhu snášky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401047" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401047 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pevnost a hmotnost vajec v průběhu snášky
Popis výsledku v původním jazyce
Zhodnoceny byly vlivy prvovýroby vajec na jakost vajec. Byly zdůrazněny možnosti zlepšení pevnosti a čistoty vajec od počátku až ke konci snáškového období slepic.
Název v anglickém jazyce
Firmness and weight of eggs during eggs laying
Popis výsledku anglicky
The eggs quality in the terms of eggs producing were mentioned. The abilities of improving the firmness and clearness of eggs from the beginning till the end of eggs laying were emphasised.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Dům techniky Ostrava
Název nakladatele resp. objednatele
9. ročník mezinárodní konference Jakost 2000
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—