Ukazatele kvality masa u vybraných plemen prasat chovaných v ČR.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23501033" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23501033 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ukazatele kvality masa u vybraných plemen prasat chovaných v ČR.
Popis výsledku v původním jazyce
Sledovali jsme obsah vnitrosvalového tuku v libové svalovině u mateřských plemen prasat ( BU, n=33, L, n=23ks) a otcovské linie OLW ( 2) a ČVM ( 6). Zjistili jsme průměrné % vnitrosvalového tuku u BU 1,13, L 0,95, OLW 0,54 a ČVM 1,14%.
Název v anglickém jazyce
Traits of meat quality of choosen pig breeds in Czech republic.
Popis výsledku anglicky
We studied a content of intramuscular fat in loin eye area of pure dam line pig breeds - White Improved ( 33 pigs) and Landrace ( 23 pigs) and sire line breeds White Improved - sire line ( 2) and Czech meaty pig ( 6). We determined an average % of intram
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Živočišná výroba před vstupem do EU.
ISBN
80-7040-423-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
Zem. fakulta JČU, Č. Budějovice
Místo vydání
České Budějovice
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—