Vliv základních složek ovčího mléka na jakost sýřeniny.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00004708" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00004708 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv základních složek ovčího mléka na jakost sýřeniny.
Popis výsledku v původním jazyce
Vliv základních složek ovčího mléka na jakost sýřeniny
Název v anglickém jazyce
Influence of basic components of sheep milk on quality of rennet curdling.
Popis výsledku anglicky
Influence of basic components of sheep milk on quality of rennet curdling
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
"Den mléka 2005"
ISBN
80-213-1327-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
60-61
Název nakladatele
TIRA s.r.o.
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
ČZU v Praze
Datum konání akce
12. 5. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—