Problematika sýření mléka a syřidel.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00087155" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00087155 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Problematika sýření mléka a syřidel.
Popis výsledku v původním jazyce
Práce se zabývá faktory, majícími vliv na používání syřidel při výrobě sýrů.
Název v anglickém jazyce
Rennetability of milk.
Popis výsledku anglicky
Twis work refers to factors which influence to use rennets during production of cheese.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků II.
ISBN
80-7157-868-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
3-7
Název nakladatele
—
Místo vydání
Brno, MZLU
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 7. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—