Vliv chemického aditiva a dusání na kvalitu siláží z cukrovarských řízků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00087435" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00087435 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of chemical preservative and pressing of ensiled sugar-beet pulp on the quality of fermentation process
Popis výsledku v původním jazyce
Effect of chemical preservative and pressing of ensiled sugar-beet pulp on the quality of fermentation process
Název v anglickém jazyce
Effect of chemical preservative and pressing of ensiled sugar-beet pulp on the quality of fermentation process
Popis výsledku anglicky
Effect of chemical preservative and pressing of ensiled sugar-beet pulp on the quality of fermentation process
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
50
Číslo periodika v rámci svazku
12
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
553-560
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—