Koncentrace radionuklidů v potravinách a životním prostředí
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F07%3A00102201" target="_blank" >RIV/62156489:43210/07:00102201 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Radionuclide Concentrations in Food and the Environment
Popis výsledku v původním jazyce
This new publication on Radionuclides Concentrations in Foods and Environment addresses the key aspects of important and complex interdisciplinary issues concerning the relationship between natural and man-made sources of environmental radioactivity andthe subsequent radionuclide concentrations in foods on an academic research level. The most important data and present knowledge on the content of radionuclides in all the principal environmental components, which are related to food production (atmospheric, aquatic and soil environments), and in foodstuffs and food raw material are included. The book brings retrospective and mostly recent and/or prospective information on: the radionuclide sources; transport of radionuclides through the ecosystems including predictive modelling of the processes; the principles and techniques used to analyse and to detect radioactive nuclides; regulations (based on the concept of dose limitation to the public) for control of radioactivity in food and th
Název v anglickém jazyce
Radionuclide Concentrations in Food and the Environment
Popis výsledku anglicky
This new publication on Radionuclides Concentrations in Foods and Environment addresses the key aspects of important and complex interdisciplinary issues concerning the relationship between natural and man-made sources of environmental radioactivity andthe subsequent radionuclide concentrations in foods on an academic research level. The most important data and present knowledge on the content of radionuclides in all the principal environmental components, which are related to food production (atmospheric, aquatic and soil environments), and in foodstuffs and food raw material are included. The book brings retrospective and mostly recent and/or prospective information on: the radionuclide sources; transport of radionuclides through the ecosystems including predictive modelling of the processes; the principles and techniques used to analyse and to detect radioactive nuclides; regulations (based on the concept of dose limitation to the public) for control of radioactivity in food and th
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
DL - Jaderné odpady, radioaktivní znečištění a kontrola
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
0-8493-3594-9
Počet stran knihy
458
Název nakladatele
CRC Press, Taylor & Francis Group
Místo vydání
Boca Raton - London - New York
Kód UT WoS knihy
—