Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Koncentrace radionuklidů v potravinách a životním prostředí

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F07%3A00102201" target="_blank" >RIV/62156489:43210/07:00102201 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Radionuclide Concentrations in Food and the Environment

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This new publication on Radionuclides Concentrations in Foods and Environment addresses the key aspects of important and complex interdisciplinary issues concerning the relationship between natural and man-made sources of environmental radioactivity andthe subsequent radionuclide concentrations in foods on an academic research level. The most important data and present knowledge on the content of radionuclides in all the principal environmental components, which are related to food production (atmospheric, aquatic and soil environments), and in foodstuffs and food raw material are included. The book brings retrospective and mostly recent and/or prospective information on: the radionuclide sources; transport of radionuclides through the ecosystems including predictive modelling of the processes; the principles and techniques used to analyse and to detect radioactive nuclides; regulations (based on the concept of dose limitation to the public) for control of radioactivity in food and th

  • Název v anglickém jazyce

    Radionuclide Concentrations in Food and the Environment

  • Popis výsledku anglicky

    This new publication on Radionuclides Concentrations in Foods and Environment addresses the key aspects of important and complex interdisciplinary issues concerning the relationship between natural and man-made sources of environmental radioactivity andthe subsequent radionuclide concentrations in foods on an academic research level. The most important data and present knowledge on the content of radionuclides in all the principal environmental components, which are related to food production (atmospheric, aquatic and soil environments), and in foodstuffs and food raw material are included. The book brings retrospective and mostly recent and/or prospective information on: the radionuclide sources; transport of radionuclides through the ecosystems including predictive modelling of the processes; the principles and techniques used to analyse and to detect radioactive nuclides; regulations (based on the concept of dose limitation to the public) for control of radioactivity in food and th

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

    DL - Jaderné odpady, radioaktivní znečištění a kontrola

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    0-8493-3594-9

  • Počet stran knihy

    458

  • Název nakladatele

    CRC Press, Taylor & Francis Group

  • Místo vydání

    Boca Raton - London - New York

  • Kód UT WoS knihy