Effect of sample conservation on blood parameters analyses
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00144370" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00144370 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of sample conservation on blood parameters analyses
Popis výsledku v původním jazyce
Metabolism dysfunction and production disturbances are possible observe on changes of blood. An anticoagulant is a substance that prevents coagulation, it stops blood from clotting.
Název v anglickém jazyce
Effect of sample conservation on blood parameters analyses
Popis výsledku anglicky
Metabolism dysfunction and production disturbances are possible observe on changes of blood. An anticoagulant is a substance that prevents coagulation, it stops blood from clotting.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
8. BOKU-Symposium TIERERNÄHRUNG
ISBN
978-3-900962-81-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Název nakladatele
Universität für Bodenkultur Wien
Místo vydání
Wien
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—