Quanti-qualitative analysis of anaerobic fermentation of new energy varieties of sorghum
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00183938" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00183938 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Quanti-qualitative analysis of anaerobic fermentation of new energy varieties of sorghum
Popis výsledku v původním jazyce
Tato práce se zabývá anaerobním zpracováním siláží tří odrůd čiroku. Jedná se o odrůdy vyšlechtěné speciálně pro energetické účely firmou KWS osiva s.r.o. Testy byly provedeny formou mezofilní anaerobní fermentace po dobu 26 dnů při obsahu sušiny 6%. Bylo provedeno srovnání produkce bioplynu a metanu jednotlivých hybridů čiroku.
Název v anglickém jazyce
Quanti-qualitative analysis of anaerobic fermentation of new energy varieties of sorghum
Popis výsledku anglicky
This work deals with the anaerobic treatment of silages of three varieties of sorghum. These are varieties bred specifically for energy purposes by KWS Osiva s.r.o. Tests carried out under mesophilic anaerobic fermentation for 26 days and the dry mattercontent of 6%. Was compared to biogas production and the biogas quality of the varieties of sorghum.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
MendelNet 2011 - Proceedings of International Ph.D. Students Conference
ISBN
978-80-7375-563-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
873-878
Název nakladatele
Mendel University in Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Mendelova univerzita v Brně
Datum konání akce
1. 1. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—