Nanočástice a nanotechnologie v potravinářství
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00199561" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00199561 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nanočástice a nanotechnologie v potravinářství
Popis výsledku v původním jazyce
Práce se věnuje významu a využití nanočástic a nanotechnologií v různých odvětvích průmyslu, především ale v potravinářství.
Název v anglickém jazyce
The nanoparticles and nanotechnology in food technology
Popis výsledku anglicky
Article deals with the meaning and use of nanoparticles and nanotechnology in various industries, but especially in the food industry.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TA01010356" target="_blank" >TA01010356: Vhodné materiály pro nanotechnologické aplikace při čištění a úpravě vody a vzduchu.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XXXIX. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2013
ISBN
978-80-7375-705-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
16-18
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Mendelova univerzita v Brně
Datum konání akce
27. 2. 2013
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—