Souhrnná informace o realizaci projektu Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00200169" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00200169 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Souhrnná informace o realizaci projektu Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem projektu bylo zlepšit kontinuální nadstavbové vzdělávání perspektivních a vedoucích pracovníků výzkumu, vývoje a inovací pro tvorbu vzdělanostní společnosti v mlékařství, pro zajištění růstu kvality analytické práce a konkurenceschopnosti v oboru apopularizaci spotřeby mléka a mléčných výrobků. Řešení spočívalo ve zlepšování vzdělávání a rozvoje kvalifikovaných lidských zdrojů, ve výzkumu, vývoji a inovacích oboru mlékařství. Cílů bylo dosaženo realizací přednáškové a školicí činnosti prostřednictvím nově vybudovaného specifického profesionálního konsorcia (organizace navrhovatelů projektu) a organizací odborných workshopů v příslušných okruzích mlékařských aktivit. Pro realizaci byly zpracovány programy a osnovy vzdělávací činnosti, metodické postupy, testy znalostí a zpětná vazba prostřednictvím exploratorních dotazníků a vše bylo nebo bude ještě prezentováno na vzdělávacích akcích a akcích publicity a také, což nebylo přímým cílem, ale zároveň se jeví jako velmi žádoucí, i pu
Název v anglickém jazyce
Summary of the realization of the Comprehensive training of human resources in dairy
Popis výsledku anglicky
The aim of the project was to improve the continuous education and promising leaders of research, development and innovation for the creation of the knowledge society in the dairy industry, to ensure improvement in the quality of analytical work and competitiveness in the industry and popularize the consumption of milk and dairy products. The solution consisted in improving the training and development of qualified human resources in research, development and innovation dairy industry. Objectives have been achieved by implementing lecturing and training activities through the newly established specific professional consortium (Organization project proponent) and the organization of workshops and seminars under the appropriate headings dairy activities.For the implementation of the programs were developed curriculum and educational activities, methodologies, knowledge tests and exploratory feedback through questionnaires and all have had or will have presented the educational activitie
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků X.
ISBN
978-80-7375-755-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
72-74
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Mendelova univerzita v Brně
Datum konání akce
16. 5. 2013
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—