Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Souhrnná informace o realizaci projektu Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00200169" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00200169 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Souhrnná informace o realizaci projektu Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem projektu bylo zlepšit kontinuální nadstavbové vzdělávání perspektivních a vedoucích pracovníků výzkumu, vývoje a inovací pro tvorbu vzdělanostní společnosti v mlékařství, pro zajištění růstu kvality analytické práce a konkurenceschopnosti v oboru apopularizaci spotřeby mléka a mléčných výrobků. Řešení spočívalo ve zlepšování vzdělávání a rozvoje kvalifikovaných lidských zdrojů, ve výzkumu, vývoji a inovacích oboru mlékařství. Cílů bylo dosaženo realizací přednáškové a školicí činnosti prostřednictvím nově vybudovaného specifického profesionálního konsorcia (organizace navrhovatelů projektu) a organizací odborných workshopů v příslušných okruzích mlékařských aktivit. Pro realizaci byly zpracovány programy a osnovy vzdělávací činnosti, metodické postupy, testy znalostí a zpětná vazba prostřednictvím exploratorních dotazníků a vše bylo nebo bude ještě prezentováno na vzdělávacích akcích a akcích publicity a také, což nebylo přímým cílem, ale zároveň se jeví jako velmi žádoucí, i pu

  • Název v anglickém jazyce

    Summary of the realization of the Comprehensive training of human resources in dairy

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of the project was to improve the continuous education and promising leaders of research, development and innovation for the creation of the knowledge society in the dairy industry, to ensure improvement in the quality of analytical work and competitiveness in the industry and popularize the consumption of milk and dairy products. The solution consisted in improving the training and development of qualified human resources in research, development and innovation dairy industry. Objectives have been achieved by implementing lecturing and training activities through the newly established specific professional consortium (Organization project proponent) and the organization of workshops and seminars under the appropriate headings dairy activities.For the implementation of the programs were developed curriculum and educational activities, methodologies, knowledge tests and exploratory feedback through questionnaires and all have had or will have presented the educational activitie

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků X.

  • ISBN

    978-80-7375-755-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    72-74

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Mendelova univerzita v Brně

  • Datum konání akce

    16. 5. 2013

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku