Originální bulharské mlékárenské kultury pro přípravu pravého bulharského jogurtu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00200202" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00200202 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Originální bulharské mlékárenské kultury pro přípravu pravého bulharského jogurtu
Popis výsledku v původním jazyce
Tato práce popisuje možnosti využití a vlastnosti bulharských mlékárenských kultur, které na českém trhu distribuuje firma Bulgaricus s.r.o.
Název v anglickém jazyce
The original Bulgarian dairy cultures for making the right Bulgarian yoghurt
Popis výsledku anglicky
This paper describes the use and characteristics of Bulgarian dairy cultures that the Czech market distributed by bulgaricus Ltd.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků X.
ISBN
978-80-7375-755-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
27-30
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Mendelova univerzita v Brně
Datum konání akce
16. 5. 2013
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—