Anaerobní fermentace gastronomických odpadů.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00208486" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00208486 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Anaerobní fermentace gastronomických odpadů.
Popis výsledku v původním jazyce
Práce se zabývá výzkumem anaerobní fermentace gastronomických odpadů. Jako testovaný materiál byl použit odpad ze zaměstnanecké kantýny. Testy byly prováděny v Republikové referenční laboratoři Mendelovy univerzity, testy trvaly 23 dní při teplotě 41,9°C. V průběhu testů bylo měřeno množství vzniklého bioplynu a jeho složení.
Název v anglickém jazyce
Anaerobic fermentation of food waste.
Popis výsledku anglicky
This work deals with the anaerobic treatment of food waste, generated at the Mendel University canteen. Tests carried out in the Republic reference laboratory at Mendel University in Brno under mesophilic anaerobic conditions for 23 days. Biogas production and methane abundance were daily monitored during the test.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EE2.3.30.0031" target="_blank" >EE2.3.30.0031: Postdoktorské pozice v technických a ekonomických oborech na MENDELU</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XVth International Conference of Young Scientists 2013
ISBN
978-80-552-1070-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
84-88
Název nakladatele
Slovak University of Agriculture in Nitra - Faculty of Engineering
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
Námestovo
Datum konání akce
1. 1. 2013
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—