Effect of modified atmosphere packaging on stability of three kinds of breads
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00212891" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00212891 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.11118/actaun201361061881" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.11118/actaun201361061881</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.11118/actaun201361061881" target="_blank" >10.11118/actaun201361061881</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of modified atmosphere packaging on stability of three kinds of breads
Popis výsledku v původním jazyce
The study evaluates effect of ordinary and modified atmosphere N2 and CO2 on bread packaging and changes of selected bread parameters, moisture content and water activity, in real time of storage. The highest shelf-life has been achieved in CO2 atmosphere, for all kinds of bread.
Název v anglickém jazyce
Effect of modified atmosphere packaging on stability of three kinds of breads
Popis výsledku anglicky
The study evaluates effect of ordinary and modified atmosphere N2 and CO2 on bread packaging and changes of selected bread parameters, moisture content and water activity, in real time of storage. The highest shelf-life has been achieved in CO2 atmosphere, for all kinds of bread.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
ISSN
1211-8516
e-ISSN
—
Svazek periodika
61
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
1881-1887
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—