Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of modified atmosphere packaging on stability of three kinds of breads

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00212891" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00212891 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.11118/actaun201361061881" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.11118/actaun201361061881</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.11118/actaun201361061881" target="_blank" >10.11118/actaun201361061881</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of modified atmosphere packaging on stability of three kinds of breads

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The study evaluates effect of ordinary and modified atmosphere N2 and CO2 on bread packaging and changes of selected bread parameters, moisture content and water activity, in real time of storage. The highest shelf-life has been achieved in CO2 atmosphere, for all kinds of bread.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of modified atmosphere packaging on stability of three kinds of breads

  • Popis výsledku anglicky

    The study evaluates effect of ordinary and modified atmosphere N2 and CO2 on bread packaging and changes of selected bread parameters, moisture content and water activity, in real time of storage. The highest shelf-life has been achieved in CO2 atmosphere, for all kinds of bread.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis

  • ISSN

    1211-8516

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    61

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    1881-1887

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus