Výroba tradičního litevského kyselého sýra varšké
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00218736" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00218736 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výroba tradičního litevského kyselého sýra varšké
Popis výsledku v původním jazyce
Práce popisuje historii výroby a jednotlivé technologické operace při výrobě tradičního litevského sýru.
Název v anglickém jazyce
Production of traditional Lithuanian cheese, sour Värske
Popis výsledku anglicky
The work describes the history and the production of various technological operations for manufacturing traditional Lithuanian cheese.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivních látek přirozeně se vyskytujících v potravinách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XI.
ISBN
978-80-7375-970-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
24-25
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská 1,613 00 Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Mendelova univerzita v Brně
Datum konání akce
15. 5. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—