Výroba sýru halloumi
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00218737" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00218737 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výroba sýru halloumi
Popis výsledku v původním jazyce
Práce popisuje jednotlivé technologické pochody při výrobě tradičního sýru halloumi.
Název v anglickém jazyce
The production of halloumi cheese
Popis výsledku anglicky
This work describes different technological processes in the production of traditional halloumi cheese.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivních látek přirozeně se vyskytujících v potravinách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XI.
ISBN
978-80-7375-970-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
26-28
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská 1,613 00 Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Mendelova univerzita v Brně
Datum konání akce
15. 5. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—