Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of serine protease on broiler growth and carcass quality

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00225248" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00225248 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.acta.fapz.uniag.sk/journal/index.php/on_line/article/view/117/pdf_19" target="_blank" >http://www.acta.fapz.uniag.sk/journal/index.php/on_line/article/view/117/pdf_19</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of serine protease on broiler growth and carcass quality

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The experiment was performed to compare the influence of commercial serine protease in broiler grower diets with standard crude protein (CP) and lower CP level on growth parameters and carcass quality. One thousand three hundred twenty 1-d-old Ross 308 broiler chicks of both sexes were randomly allocated into 4 dietary treatments each with three replicates (4 x 3 x 110). Diets with two levels of CP (21.1 and 20.4%) with and without protease were used. At the end of the experiment 36 chickens from each treatment were randomly chosen for carcass quality measurement. Results of the experiment showed that supplement of serine protease to the diets did not have (P >0.05) significant effect on growth performance, but in lower CP diets improved both final body weight (1837.8 g vs. 1854.9 g) and feed conversion ratio (1800.7 g kg vs. 1785.2 g kg). The supplement of protease to the diet with lower CP had positive significant effect (P <0.05) on carcass yield (71.9 vs. 73.0 %). Serine protease s

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of serine protease on broiler growth and carcass quality

  • Popis výsledku anglicky

    The experiment was performed to compare the influence of commercial serine protease in broiler grower diets with standard crude protein (CP) and lower CP level on growth parameters and carcass quality. One thousand three hundred twenty 1-d-old Ross 308 broiler chicks of both sexes were randomly allocated into 4 dietary treatments each with three replicates (4 x 3 x 110). Diets with two levels of CP (21.1 and 20.4%) with and without protease were used. At the end of the experiment 36 chickens from each treatment were randomly chosen for carcass quality measurement. Results of the experiment showed that supplement of serine protease to the diets did not have (P >0.05) significant effect on growth performance, but in lower CP diets improved both final body weight (1837.8 g vs. 1854.9 g) and feed conversion ratio (1800.7 g kg vs. 1785.2 g kg). The supplement of protease to the diet with lower CP had positive significant effect (P <0.05) on carcass yield (71.9 vs. 73.0 %). Serine protease s

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Acta fytotechnica et zootechnica

  • ISSN

    1335-258X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    17

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    SK - Slovenská republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    87-89

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus