Pícninářské pokusy Ústavu výživy zvířat a pícninářství
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00227876" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00227876 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pícninářské pokusy Ústavu výživy zvířat a pícninářství
Popis výsledku v původním jazyce
Publikace přináší přehled a popis pícninářských experimentů realizovaných na Ústavu výživy zvířat a pícninářství. Experimenty jsou řešeny v rámci maloparcelkových pokusů, hodnocenými charakteristikami jsou půdní vlastnosti, výnosy, kvalitativní parametrypíce. Hodnocen je také mimoprodukční význam pícnin v zemědělské soustavě např. kvalita vody.
Název v anglickém jazyce
Experiments of Forage Production in Department of Animal Nutrition and Forage Production
Popis výsledku anglicky
The publication brings an overview of Fodder Crops experiments implemented in the Department of Animal Nutrition and Forage Production. Experiments are addressed within the small plot experiments. The evaluated characteristics, soil properties, yields, forage quality parameters. Evaluation is also non-productive forage importance in the agricultural system for example Water quality.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-7509-097-3
Počet stran knihy
62
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Kód UT WoS knihy
—