Nejčastější vady sýrů
Popis výsledku
Publikace popisuje nejčastější vady, vznikající při výrobě a zrání sýrů.
Klíčová slova
defects taste and smellmicrobial defectsdefects of surface and appearance
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nejčastější vady sýrů
Popis výsledku v původním jazyce
Publikace popisuje nejčastější vady, vznikající při výrobě a zrání sýrů.
Název v anglickém jazyce
The defects of cheese
Popis výsledku anglicky
The publication describes the most common defects produced during production and ripening cheeses.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XII.
ISBN
978-80-7509-254-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
13-18
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
14. 5. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—
Základní informace
Druh výsledku
D - Stať ve sborníku
CEP
GM - Potravinářství
Rok uplatnění
2015