Vše
Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nejčastější vady sýrů

Popis výsledku

Publikace popisuje nejčastější vady, vznikající při výrobě a zrání sýrů.

Klíčová slova

defects taste and smellmicrobial defectsdefects of surface and appearance

Identifikátory výsledku

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Nejčastější vady sýrů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Publikace popisuje nejčastější vady, vznikající při výrobě a zrání sýrů.

  • Název v anglickém jazyce

    The defects of cheese

  • Popis výsledku anglicky

    The publication describes the most common defects produced during production and ripening cheeses.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XII.

  • ISBN

    978-80-7509-254-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    13-18

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    14. 5. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku

Základní informace

Druh výsledku

D - Stať ve sborníku

D

CEP

GM - Potravinářství

Rok uplatnění

2015