Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Comparison of Nutrient Composition of Sorghum Varieties Depending on Different Soil Types

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F18%3A43914440" target="_blank" >RIV/62156489:43210/18:43914440 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://nutrinet.mendelu.cz/wcd/w-rek-nutrinet/2018/nutrinet_2018_final.pdf" target="_blank" >http://nutrinet.mendelu.cz/wcd/w-rek-nutrinet/2018/nutrinet_2018_final.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Comparison of Nutrient Composition of Sorghum Varieties Depending on Different Soil Types

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was compare the nutrient composition of 10 selected varieties of sorghum at two different habbitats, it is soil types (clay loam soil - fluvisol and light sandy soil) in South Moravia region. Sampling of sorghum varieties at two different locations was realized 12 weeks after sowing, followed by analysis of nutrient composition as dry matter, ash, fat, N-substances, fibre, ADF, NDF and organic matter digestibility. Based on the data found it was concluded that it depends more on sorghum variety and its form than on a soil types.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of Nutrient Composition of Sorghum Varieties Depending on Different Soil Types

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was compare the nutrient composition of 10 selected varieties of sorghum at two different habbitats, it is soil types (clay loam soil - fluvisol and light sandy soil) in South Moravia region. Sampling of sorghum varieties at two different locations was realized 12 weeks after sowing, followed by analysis of nutrient composition as dry matter, ash, fat, N-substances, fibre, ADF, NDF and organic matter digestibility. Based on the data found it was concluded that it depends more on sorghum variety and its form than on a soil types.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    NutriNET 2018: Proceedings of reviewed scientific papers

  • ISBN

    978-80-7509-600-5

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    77-85

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    24. 5. 2018

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku