Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of cumin (Carum carvi L.) on broiler chickens performance parameters

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F21%3A43921754" target="_blank" >RIV/62156489:43210/21:43921754 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://mendelnet.cz/media/mnet_2021_full.pdf" target="_blank" >https://mendelnet.cz/media/mnet_2021_full.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of cumin (Carum carvi L.) on broiler chickens performance parameters

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The effect of the addition of cumin (Carum carvi L.) on broilers performance parameters were evaluated. The male Ross 308 broiler chickens were used in the experiment and divided into two groups (Control and Cumin group). The control diet did not contain the cumin, while the Cumin group consumed diet with 1% of cumin. No influence on feed consumption, feed conversion ratio, final body weight, carcass yield and on breast and leg meat yields was found. The addition of 1% cumin in diet had no positive neither negative effect on performance parameters assessed in broilers.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of cumin (Carum carvi L.) on broiler chickens performance parameters

  • Popis výsledku anglicky

    The effect of the addition of cumin (Carum carvi L.) on broilers performance parameters were evaluated. The male Ross 308 broiler chickens were used in the experiment and divided into two groups (Control and Cumin group). The control diet did not contain the cumin, while the Cumin group consumed diet with 1% of cumin. No influence on feed consumption, feed conversion ratio, final body weight, carcass yield and on breast and leg meat yields was found. The addition of 1% cumin in diet had no positive neither negative effect on performance parameters assessed in broilers.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    MendelNet 2021: Proceedings of International PhD Students Conference

  • ISBN

    978-80-7509-821-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    148-151

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    10. 11. 2021

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku