Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Possibilities of improving the technological quality of winter wheat after sulphur fertilization

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400012" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400012 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Possibilities of improving the technological quality of winter wheat after sulphur fertilization

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The effect of foliar applications of sulphur in ammonium sulphate and SK-sol on the yields and selected parameters of technological quality of winter wheat grain at a constant level of N nutrition were studied. Foliar S nutrition in two localities increased the level of sulphur amino acids, at the same time increasing the level of sulphur in grain and thus favourably affecting the quality parameters of wheat grain. In particular, after the application of S-containing fertilizers, the level of gluten andN-substances increased; sulphur also improved the other parameters.

  • Název v anglickém jazyce

    Possibilities of improving the technological quality of winter wheat after sulphur fertilization

  • Popis výsledku anglicky

    The effect of foliar applications of sulphur in ammonium sulphate and SK-sol on the yields and selected parameters of technological quality of winter wheat grain at a constant level of N nutrition were studied. Foliar S nutrition in two localities increased the level of sulphur amino acids, at the same time increasing the level of sulphur in grain and thus favourably affecting the quality parameters of wheat grain. In particular, after the application of S-containing fertilizers, the level of gluten andN-substances increased; sulphur also improved the other parameters.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej Krakow

  • ISSN

    0239-9342

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    64

  • Číslo periodika v rámci svazku

    10

  • Stát vydavatele periodika

    NA - Namibijská republika

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus