Selen ve svalovine a vnitrnostech jatecnych zvirat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400027" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400027 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Selen ve svalovine a vnitrnostech jatecnych zvirat
Popis výsledku v původním jazyce
Byl hodnocen obsah selenu ve svalovine a vnitrnostech skotu, prasat a kurat.
Název v anglickém jazyce
Selenium content of muscles liver and kidneys of carcasses
Popis výsledku anglicky
The authors assessed the selenium content of muscles, liver and kidneys of 50 cattle.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960996197" target="_blank" >EP0960996197: Standardizace technologické jakosti kuřecího masa</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vyziva a potraviny
ISSN
1211-846x
e-ISSN
—
Svazek periodika
54
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—