Soybean quality: Adaptation to European needs
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43310%2F15%3A43907557" target="_blank" >RIV/62156489:43310/15:43907557 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://ils.nsseme.com/assets/LegumPerspect8.pdf" target="_blank" >http://ils.nsseme.com/assets/LegumPerspect8.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Soybean quality: Adaptation to European needs
Popis výsledku v původním jazyce
On the world-wide scale, soybean(Glycine max (L.) Merr.) is considered as an oilseed crop. In contrast, the primary interest of European soybean production is in its high protein content for providing a versatile raw material for livestock feed, food industry and traditional soy-food production. Thus, while oil compositional traits play a major role in North American soybean research,other seed traits appear to be relevant in Europe. Soybean genetic variation in seed compositional traits can therefore be utilized in plant breeding programs for fine-tuning seed characteristics to the specific needs of the industries and utilization patterns involved.
Název v anglickém jazyce
Soybean quality: Adaptation to European needs
Popis výsledku anglicky
On the world-wide scale, soybean(Glycine max (L.) Merr.) is considered as an oilseed crop. In contrast, the primary interest of European soybean production is in its high protein content for providing a versatile raw material for livestock feed, food industry and traditional soy-food production. Thus, while oil compositional traits play a major role in North American soybean research,other seed traits appear to be relevant in Europe. Soybean genetic variation in seed compositional traits can therefore be utilized in plant breeding programs for fine-tuning seed characteristics to the specific needs of the industries and utilization patterns involved.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EB - Genetika a molekulární biologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Legum Perspectives:the journal of the International Legume Society
ISSN
2340-1559
e-ISSN
—
Svazek periodika
Neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
ES - Španělské království
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
19-20
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—