Quality testing of leaf lettuce, endive and sweet fennel assortment.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F00%3A55301005" target="_blank" >RIV/62156489:43510/00:55301005 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Quality testing of leaf lettuce, endive and sweet fennel assortment.
Popis výsledku v původním jazyce
Chosen substances was evaluated in an assortment of 7 cultivars of leafy lettuce, 6 cvs. of endive and 3 cvs. of sweet fennel. Contents of K, Na, Ca, Mg, N-NO3, vitamin C, dietary fibre, dry matter and Cd were analysed.
Název v anglickém jazyce
Quality testing of leaf lettuce, endive and sweet fennel assortment.
Popis výsledku anglicky
Chosen substances was evaluated in an assortment of 7 cultivars of leafy lettuce, 6 cvs. of endive and 3 cvs. of sweet fennel. Contents of K, Na, Ca, Mg, N-NO3, vitamin C, dietary fibre, dry matter and Cd were analysed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Roczniki Akademii w Poznaniu - Ogrodnictvo
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
Akademia rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu
Místo vydání
Poznan
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—