Antioxidační aktivita a obsah kyseliny askorbové v zelí vzhledem k hnojení a skladování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F06%3A00102667" target="_blank" >RIV/62156489:43510/06:00102667 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antioxidant capacity and ascorbic acid contents of cabbage in relation to fertilizers and storage
Popis výsledku v původním jazyce
Antioxidant capacity and ascorbic acid contents of cabbage was evaluated in relation to different type of alternative and commercially used fertilizers. Effect of storage was also tested on both parameters.
Název v anglickém jazyce
Antioxidant capacity and ascorbic acid contents of cabbage in relation to fertilizers and storage
Popis výsledku anglicky
Antioxidant capacity and ascorbic acid contents of cabbage was evaluated in relation to different type of alternative and commercially used fertilizers. Effect of storage was also tested on both parameters.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF4195" target="_blank" >QF4195: Vliv alternativních organických hnojiv na půdní úrodnost, hospodářský výnos a nutriční hodnotu plodové a košťálové zeleniny.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Science of the Youth 2006
ISBN
80-8069-742-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
14-15
Název nakladatele
MZLU Brno
Místo vydání
MZLU Brno
Místo konání akce
MZLU Brno, AF
Datum konání akce
30. 8. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—