Hodnocení nutriční kvality zeleniny pomocí askorbát-nitrátového indexu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F06%3A00102852" target="_blank" >RIV/62156489:43510/06:00102852 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
An assesment of the nutritional value of vegetables using an ascorbate-nitrate index
Popis výsledku v původním jazyce
An assesment of the nutritional value of vegetables using an ascorbate-nitrate index was managed by several years lasting evaluation of different species of vegetables grown in field conditons. There were found different groups of vegetables according totheir risk in human diet.
Název v anglickém jazyce
An assesment of the nutritional value of vegetables using an ascorbate-nitrate index
Popis výsledku anglicky
An assesment of the nutritional value of vegetables using an ascorbate-nitrate index was managed by several years lasting evaluation of different species of vegetables grown in field conditons. There were found different groups of vegetables according totheir risk in human diet.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vegetable Crops Research Bulletin
ISSN
1506-9427
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
64
Stát vydavatele periodika
PL - Polská republika
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
29-37
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—