Obsah kyseliny askorbové a obsah karotenoidů v cibulové zelenině v závislosti na stanovišti, odrůdě a uskladnění.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F06%3A00103377" target="_blank" >RIV/62156489:43510/06:00103377 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Ascorbic acid and carotenoids contens in bulb vegetable in relation to year, site, variety and storage
Popis výsledku v původním jazyce
Ascorbic acid and carotenoids contens in bulb vegetable in relation to year, site, variety and storage
Název v anglickém jazyce
Ascorbic acid and carotenoids contens in bulb vegetable in relation to year, site, variety and storage
Popis výsledku anglicky
Ascorbic acid and carotenoids contens in bulb vegetable in relation to year, site, variety and storage
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Věda mladých 2006
ISBN
80-7157-974-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
40-40
Název nakladatele
UAKE MZLU v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
30. 8. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—