Obsah biogenních aminů v růžových vínech vyrobených různými časy macerace
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F07%3A00116421" target="_blank" >RIV/62156489:43510/07:00116421 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Biogenic amine content in rosé wines depending on the time of mash maceration
Popis výsledku v původním jazyce
Biogenní aminy jsou stále diskutovanějším problémem, z hlediska negativních účinků na lidské zdraví při konzumaci vína. Studie byla zaměřena na monitorování obsahu těchto látek v různých technologiích růžových vín.
Název v anglickém jazyce
Biogenic amine content in rosé wines depending on the time of mash maceration
Popis výsledku anglicky
Biogenní aminy jsou stále diskutovanějším problémem, z hlediska negativních účinků na lidské zdraví při konzumaci vína. Studie byla zaměřena na monitorování obsahu těchto látek v různých technologiích růžových vín.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GP525%2F03%2FP132" target="_blank" >GP525/03/P132: Studium korelací anthokyaninů, barevnosti a resveratrolu v červených vínech</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Vitamins 2007 Nutrition and Diagnostics
ISBN
978-80-7194-937-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
97-98
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—