Obsah fenolů v druzích rodu Glycyrrhiza a odstraňování volných radikálů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F08%3A00134433" target="_blank" >RIV/62156489:43510/08:00134433 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Free radicals scavenging aktivity and phenolic content of Glycyrrhiza species
Popis výsledku v původním jazyce
Free radicals scavenging aktivity and phenolic content of Glycyrrhiza species
Název v anglickém jazyce
Free radicals scavenging aktivity and phenolic content of Glycyrrhiza species
Popis výsledku anglicky
Free radicals scavenging aktivity and phenolic content of Glycyrrhiza species
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
5th Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries, Proceedings
ISBN
978-80-7375-209-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
Mendel University of Agriculture and Forestry Brno, Czech Republic
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
2. 9. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—