Determination of Ascorbic Acid Content of Leafy Asian Vegetables during Storage
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F10%3A00170331" target="_blank" >RIV/62156489:43510/10:00170331 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of Ascorbic Acid Content of Leafy Asian Vegetables during Storage
Popis výsledku v původním jazyce
The objective of this study was to evaluate the changes in the ascorbic acid (AA) content of fresh-cut Asian leafy vegetables during storage. Mizuna, Mibuna, and Chinese mustard were chosen for this study.
Název v anglickém jazyce
Determination of Ascorbic Acid Content of Leafy Asian Vegetables during Storage
Popis výsledku anglicky
The objective of this study was to evaluate the changes in the ascorbic acid (AA) content of fresh-cut Asian leafy vegetables during storage. Mizuna, Mibuna, and Chinese mustard were chosen for this study.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta horticulturae
ISSN
0567-7572
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
877
Stát vydavatele periodika
BE - Belgické království
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—