Organizační směrnice pro výcvik a výběr vybraných posuzovatelů pro senzorickou analýzu podle ČSN EN ISO 8586
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F21%3A43920476" target="_blank" >RIV/62156489:43510/21:43920476 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Organizační směrnice pro výcvik a výběr vybraných posuzovatelů pro senzorickou analýzu podle ČSN EN ISO 8586
Popis výsledku v původním jazyce
Směrnice obsahuje požadavky a metody pro výběr a výcvik vybraných senzorických posuzovatelů, které jsou v souladu s kritérii specifikovaným v ISO 8586.
Název v anglickém jazyce
Organizational guidelines for the training and selection of selected assessors for sensory analysis according to ČSN EN ISO 8586
Popis výsledku anglicky
The Directive contains requirements and methods for the selection and training of selected sensory assessors, that comply with the criteria specified in ISO 8586.
Klasifikace
Druh
H<sub>neleg</sub> - Promítnuto do směrnic nebo předpisů závazných v rámci příslušného poskytovatele
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo předpisu
01/2021
Označení kompet. příslušného orgánu
Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1
Územní platnost výsledku
A - Platnost pro Českou republiku (národní legislativní nebo nelegislativní předpis, národní norma)