Nutritional value of leaf lettuce cultivars
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F99%3A55300006" target="_blank" >RIV/62156489:43510/99:55300006 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Nutritional value of leaf lettuce cultivars
Popis výsledku v původním jazyce
The paper describes the field trials with leaf lettuce, endive and sweet fennel. There were observed active substances: vitamin C, nitrates, potassium, magnesium and calcium levels.
Název v anglickém jazyce
Nutritional value of leaf lettuce cultivars
Popis výsledku anglicky
The paper describes the field trials with leaf lettuce, endive and sweet fennel. There were observed active substances: vitamin C, nitrates, potassium, magnesium and calcium levels.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Eucarpia Leaf vegetbles 99 Olomouc
ISBN
80-7067-956-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Universita Palackého Olomouc
Místo vydání
Olomouc
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—