Zhodnocení sortimentu štěrbáku a listového salátu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F99%3A55300008" target="_blank" >RIV/62156489:43510/99:55300008 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zhodnocení sortimentu štěrbáku a listového salátu
Popis výsledku v původním jazyce
Práce popisuje pěstování listového salátu a štěrbáku s výsledky polních pokusů s těmito zeleninami, přitom byly sledovány nutričně významné látky.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of assortment of endive and leaf lettuce
Popis výsledku anglicky
The work studied the cultivation of leafy lettuce and endive and showed the results of field trials with analysis of nutritional compounds
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Rozšíření sortimentu čerstvých salátů
ISBN
80-7157-389-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
—
Název nakladatele
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—