Jak dál v senzorickém bodování révových vín
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F99%3A55500018" target="_blank" >RIV/62156489:43510/99:55500018 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jak dál v senzorickém bodování révových vín
Popis výsledku v původním jazyce
Porovnání jednotlivých hodnotících systémů při senzorickém hodnocení vína a jejich charakteristika
Název v anglickém jazyce
Judging wine quality based on a point- systém
Popis výsledku anglicky
Comparison of separates evaluative system by sensorie appreciation of wine and theirs characteristics
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960996031" target="_blank" >EP0960996031: Moderní technologie výroby révových vín v kontextu evropského vinařství</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vinařský obzor
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
92
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—