Predicting the sorption behaviour of yoghurt powder spray
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A22700047" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:22700047 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Predicting the sorption behaviour of yoghurt powder spray
Popis výsledku v původním jazyce
The paper presents results of water sorption tests of yoghurt powder spray carrying out under laboratory conditions and mathematical analyses of obtained sorption isotherms.
Název v anglickém jazyce
Predicting the sorption behaviour of yoghurt powder spray
Popis výsledku anglicky
The paper presents results of water sorption tests of yoghurt powder spray carrying out under laboratory conditions and mathematical analyses of obtained sorption isotherms.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings (CD) of the 4th International Symposium on Mathematical Modelling and Simulation in Agricultural and Bio-Industries
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
217-223
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Haifa, Israel
Místo konání akce
Haifa, Israel
Datum konání akce
12. 6. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—