Determination of Essential Oils Content and Their Composition in Caraway (Carum carvi L.)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A23900002" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:23900002 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of Essential Oils Content and Their Composition in Caraway (Carum carvi L.)
Popis výsledku v původním jazyce
Determination of Essential Oils Content and Their Composition in Caraway (Carum carvi L.)
Název v anglickém jazyce
Determination of Essential Oils Content and Their Composition in Caraway (Carum carvi L.)
Popis výsledku anglicky
Determination of Essential Oils Content and Their Composition in Caraway (Carum carvi L.)
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
19
Číslo periodika v rámci svazku
leden
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
31-36
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—